Εύα Ροζέ

Χρώμα

Ροζέ

Τύπος

Αφρώδης

Ονομασία προέλευσης

Επιτραπέζιος

Ποικιλία

Grenache Rouge 50%, Syrah 50%

Οινοποίηση

Οινοποίηση: Με τη μέθοδο δεξαμενής κλειστού τύπου

Τα σταφύλια συλλέγονται χειρωνακτικά και μεταφέρονται στο οινοποιείο μέσα σε μικρά πλαστικά τελάρα. Μετά από προσεκτική διαλογή σταφυλιών οδηγούνται στον αποβοστρυχωτή όπου εκεί γίνεται ο διαχωρισμός των βοστρύχων από τις ρώγες.

Στη συνέχεια οδηγούνται στα σύγχρονα πνευματικά πιεστήρια όπου συμπιέζονται τα σταφύλια απαλά σε χαμηλές πιέσεις. Ακολουθεί στατική απολάσπωση και μετά από οκτώ ώρες παραλαμβάνουμε γλεύκος φυσικώς διαυγασμένο. Στην διάρκεια της επεξεργασίας των σταφυλιών δεν χρησιμοποιούνται αντλίες. Η οινοποίηση γίνεται με την μέθοδο κλειστής δεξαμενής.

Γευσιγνωσία

Πλούσιο ροζέ χρώμα με λεπτό φρουτώδες άρωμα, ευχάριστη γλυκιά φρεσκάδα και φυσαλίδες που διαρκούν.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία: 8°C
Συνοδεύει καλύτερα: Φρούτα και επιδόρπια, ως απεριτίφ